Լցոնված սմբուկ
ФОТОՊատրաստման եղանակ
- Լվանում ենք սմբուկը, դդմիկը, լոլիկն ու տաքդեղը և դնում ջեռոցը 20 րոպեով 160 աստիճանում:
Պատրաստի սմբուկը բաժանում ենք երկու մասի, գդալով հանում ենք միջուկը:
- Կեղևազրկում ենք տաքդեղն ու լոլիկը և կտրատում խորանարդիկներով: Ավելացնում ենք մանր կտրատված սոխը, դդմիկը, գազարը, ռեհանը, սխտորը, սմբուկի միջուկն ու խառնում:

- Ապա լցնում ենք պատրաստի միջուկը սմբուկի մեջ:

- Եվ մեր ուտեստը պատրաստ է:

Լցոնված սմբուկը կարելի է մատուցել Ֆրանկֆուրտյան կանաչ սոուսի հետ:
1
«Пашиняну осталось недолго оставаться у власти, максимум 8 месяцев»: «Паст»
2
Только от самого факта интервью Нарека Карапетяна впали в шок: «Паст»
3
Почему наблюдательная миссия борется с другой наблюдательной миссией? «Паст»
4
Какую альтернативу можно предложить исключительным условиям? «Паст»
5
Убеждают, чтобы Никол Пашинян внезапно не появился возле Эчмиадзина: «Паст»




