Լցոնված սմբուկ
ФОТО
Պատրաստման եղանակ
- Լվանում ենք սմբուկը, դդմիկը, լոլիկն ու տաքդեղը և դնում ջեռոցը 20 րոպեով 160 աստիճանում:
Պատրաստի սմբուկը բաժանում ենք երկու մասի, գդալով հանում ենք միջուկը: - Կեղևազրկում ենք տաքդեղն ու լոլիկը և կտրատում խորանարդիկներով: Ավելացնում ենք մանր կտրատված սոխը, դդմիկը, գազարը, ռեհանը, սխտորը, սմբուկի միջուկն ու խառնում:
- Ապա լցնում ենք պատրաստի միջուկը սմբուկի մեջ:
- Եվ մեր ուտեստը պատրաստ է:
Լցոնված սմբուկը կարելի է մատուցել Ֆրանկֆուրտյան կանաչ սոուսի հետ:





















































1
Армении необходимо усилить меры по защите государственной границы — Артак Товмасян
2
Общественная организация «Диалог» - партнёр образовательной программы «Родом из Арцаха»
3
«Labubu – сатана, уничтожает всё святое!», или как армянское общество снова воюет не с теми врагами ...
4
Армения находится под давлением, ей могут навязать любое решение Анкары
5
Освободят ли Самвела Карапетяна в день его 60-летия? Поручено найти способы скомпрометировать его лю...