Լցոնված սմբուկ
PHOTO
Պատրաստման եղանակ
- Լվանում ենք սմբուկը, դդմիկը, լոլիկն ու տաքդեղը և դնում ջեռոցը 20 րոպեով 160 աստիճանում:
Պատրաստի սմբուկը բաժանում ենք երկու մասի, գդալով հանում ենք միջուկը: - Կեղևազրկում ենք տաքդեղն ու լոլիկը և կտրատում խորանարդիկներով: Ավելացնում ենք մանր կտրատված սոխը, դդմիկը, գազարը, ռեհանը, սխտորը, սմբուկի միջուկն ու խառնում:
- Ապա լցնում ենք պատրաստի միջուկը սմբուկի մեջ:
- Եվ մեր ուտեստը պատրաստ է:
Լցոնված սմբուկը կարելի է մատուցել Ֆրանկֆուրտյան կանաչ սոուսի հետ:





















































1
Over AMD 12 Billion Provided by AraratBank in 2024 to Support the MSME Sector
2
Ameriabank's MyInvest Platform Gains Direct Access to AMXTrader Trading System
3
IDBank Representative Joins the Editorial Board of Trade Finance Global
4
How to Protect Your Bank Card Data
5
DIALOG Organization - Partner of the “Born in Artsakh” Program