Լցոնված սմբուկ
ՖՈՏՈՊատրաստման եղանակ
- Լվանում ենք սմբուկը, դդմիկը, լոլիկն ու տաքդեղը և դնում ջեռոցը 20 րոպեով 160 աստիճանում:
Պատրաստի սմբուկը բաժանում ենք երկու մասի, գդալով հանում ենք միջուկը:
- Կեղևազրկում ենք տաքդեղն ու լոլիկը և կտրատում խորանարդիկներով: Ավելացնում ենք մանր կտրատված սոխը, դդմիկը, գազարը, ռեհանը, սխտորը, սմբուկի միջուկն ու խառնում:

- Ապա լցնում ենք պատրաստի միջուկը սմբուկի մեջ:

- Եվ մեր ուտեստը պատրաստ է:

Լցոնված սմբուկը կարելի է մատուցել Ֆրանկֆուրտյան կանաչ սոուսի հետ:
1
Տոնածառի նորաձև գույները 2026-ին․ ո՞ր երանգներն են լինելու տարվա հիթը
2
Դաժան uպանություն Աբովյան քաղաքում․ ի՞նչ է եղել. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
3
Աբովյան քաղաքում 24 տարեկան տղային սպանողներին չեն գտել. կալանքի դիմում
4
Սարգիսը կյանքից հեռացավ ոչ միայն դանակի հարվածից, այլ նաև մարդկանց անտարբերությունից
5
Ջուր չի լինելու նոյեմբերի 13-ին, 17-ին և 18-ին




