Երբ իմանաք, թե ինչու նա հավկիթի ներքևի հատվածում ծակ արեց, դուք էլ այսուհետ այդպես կվարվեք (լուսանկարներ)
ФОТО
Ձեզ ենք ներկայացնում յուրատեսակ եղանակ, որը հնարավորություն է տալիս եփած ձուն արագ ու անթերի կեղևազատել։
Ձուն եփելուց որոշ ժամանակ առաջ այն հանեք սառնարանից, որպեսզի այն ստանա սենյակային ջերմաստիճան:
Ասեղի օգնությամբ փոքրիկ անց բացեք ձվի ստորին հատվածում:
Գաղտնիքն այն է, որ պետք է անցքը բացել զգուշությամբ։ Չպետք է այն լինի շատ խորը, որպեսզի ձվի կեղևը չճաքի։ Մի անհանգստացեք, ձվի պարունակությունը դուրս չի թափվի։ Այդտեղ կա դատարկ տարածություն, որը պաշտպանում է պարունակությունը:
Ահա այսպիսի տեսք պետք է այն ունենա եփելուց առաջ:
Ձուն գդալի օգնությամբ իջեցրեք եռացող ջրի մեջ:
Ձուն եփեք 7-10 րոպե:
Եփած ձուն դրեք սառը ջրի մեջ:
1 ակնթարթ, և ձուն կեղևազատված է։ Ոչ մի դժվարություն չկա:





















































1
Армении необходимо усилить меры по защите государственной границы — Артак Товмасян
2
Регистрация в приложении ruID для въезда в Россию стала необязательной
3
Общественная организация «Диалог» - партнёр образовательной программы «Родом из Арцаха»
4
«Labubu – сатана, уничтожает всё святое!», или как армянское общество снова воюет не с теми врагами ...
5
«На самом деле мы опоздали с операцией»: почему сейчас «вспомнили» случай девятилетней давности? «Па...