Երբ իմանաք, թե ինչու նա հավկիթի ներքևի հատվածում ծակ արեց, դուք էլ այսուհետ այդպես կվարվեք (լուսանկարներ)
ФОТО
Ձեզ ենք ներկայացնում յուրատեսակ եղանակ, որը հնարավորություն է տալիս եփած ձուն արագ ու անթերի կեղևազատել։
Ձուն եփելուց որոշ ժամանակ առաջ այն հանեք սառնարանից, որպեսզի այն ստանա սենյակային ջերմաստիճան:
Ասեղի օգնությամբ փոքրիկ անց բացեք ձվի ստորին հատվածում:
Գաղտնիքն այն է, որ պետք է անցքը բացել զգուշությամբ։ Չպետք է այն լինի շատ խորը, որպեսզի ձվի կեղևը չճաքի։ Մի անհանգստացեք, ձվի պարունակությունը դուրս չի թափվի։ Այդտեղ կա դատարկ տարածություն, որը պաշտպանում է պարունակությունը:
Ահա այսպիսի տեսք պետք է այն ունենա եփելուց առաջ:
Ձուն գդալի օգնությամբ իջեցրեք եռացող ջրի մեջ:
Ձուն եփեք 7-10 րոպե:
Եփած ձուն դրեք սառը ջրի մեջ:
1 ակնթարթ, և ձուն կեղևազատված է։ Ոչ մի դժվարություն չկա:





















































1
В России задержаны грузовики «Спайки»: «Паст»
2
Армения не сможет разорвать зависимость от России — иорданский политолог
3
Послание России Армении: случай со «Спайкой» не может быть совпадением: «Паст»
4
Пашинян и выдвинутые им «тезисы» находятся в явном меньшинстве: «Паст»
5
Почему Конституционный суд уклоняется от ответа на запрос? — «Паст»