Երբ իմանաք, թե ինչու նա հավկիթի ներքևի հատվածում ծակ արեց, դուք էլ այսուհետ այդպես կվարվեք (լուսանկարներ)
PHOTO
Ձեզ ենք ներկայացնում յուրատեսակ եղանակ, որը հնարավորություն է տալիս եփած ձուն արագ ու անթերի կեղևազատել։
Ձուն եփելուց որոշ ժամանակ առաջ այն հանեք սառնարանից, որպեսզի այն ստանա սենյակային ջերմաստիճան:
Ասեղի օգնությամբ փոքրիկ անց բացեք ձվի ստորին հատվածում:
Գաղտնիքն այն է, որ պետք է անցքը բացել զգուշությամբ։ Չպետք է այն լինի շատ խորը, որպեսզի ձվի կեղևը չճաքի։ Մի անհանգստացեք, ձվի պարունակությունը դուրս չի թափվի։ Այդտեղ կա դատարկ տարածություն, որը պաշտպանում է պարունակությունը:
Ահա այսպիսի տեսք պետք է այն ունենա եփելուց առաջ:
Ձուն գդալի օգնությամբ իջեցրեք եռացող ջրի մեջ:
Ձուն եփեք 7-10 րոպե:
Եփած ձուն դրեք սառը ջրի մեջ:
1 ակնթարթ, և ձուն կեղևազատված է։ Ոչ մի դժվարություն չկա:





















































1
Over AMD 12 Billion Provided by AraratBank in 2024 to Support the MSME Sector
2
Ucom Subscribers can Benefit from 5G Network in More than 40 Countries
3
IDBank Representative Joins the Editorial Board of Trade Finance Global
4
How to Protect Your Bank Card Data
5
DIALOG Organization - Partner of the “Born in Artsakh” Program