Երբ իմանաք, թե ինչու նա հավկիթի ներքևի հատվածում ծակ արեց, դուք էլ այսուհետ այդպես կվարվեք (լուսանկարներ)
ՖՈՏՈ
Ձեզ ենք ներկայացնում յուրատեսակ եղանակ, որը հնարավորություն է տալիս եփած ձուն արագ ու անթերի կեղևազատել։
Ձուն եփելուց որոշ ժամանակ առաջ այն հանեք սառնարանից, որպեսզի այն ստանա սենյակային ջերմաստիճան:
Ասեղի օգնությամբ փոքրիկ անց բացեք ձվի ստորին հատվածում:
Գաղտնիքն այն է, որ պետք է անցքը բացել զգուշությամբ։ Չպետք է այն լինի շատ խորը, որպեսզի ձվի կեղևը չճաքի։ Մի անհանգստացեք, ձվի պարունակությունը դուրս չի թափվի։ Այդտեղ կա դատարկ տարածություն, որը պաշտպանում է պարունակությունը:
Ահա այսպիսի տեսք պետք է այն ունենա եփելուց առաջ:
Ձուն գդալի օգնությամբ իջեցրեք եռացող ջրի մեջ:
Ձուն եփեք 7-10 րոպե:
Եփած ձուն դրեք սառը ջրի մեջ:
1 ակնթարթ, և ձուն կեղևազատված է։ Ոչ մի դժվարություն չկա:





















































1
«Իրականում մենք ուշացրեցինք վիրահատությունը». ինչո՞ւ է ինը տարի առաջվա դեպքը հիմա «հիշվել». «Փաստ»
2
Խորեն Լևոնյանն ամուսնացել է
3
Երևանում «Kia»-ն վրաերթի է ենթարկել մորն ու որդուն, բժիշկները պայքարում են երեխայի կյանքի համար
4
Վաղվանից 24 ժամ ջուր չի լինելու․ հասցեներ
5
Վթարային աշխատանքներով պայմանավորված հունիսի 26/27-ին ջուր չի լինի․ հասցեներ