Բանջարեղենի տեսակներ, որոնք գնելով մեկ անգամ ,հետո կարելի է աճեցնել ինքնուրույն (լուսանկարներ)
ФОТО
Կանաչ սոխ: Այն կաճի, եթե դնեք քիչ ջրով փոքր բաժակի մեջ:
Սխտոր: Այն կարելի է աճեցնել ջրով բաժակի մեջ:
Բոկ-չոյ (չինական կաղմաբ): Արմատը պետք է թողնել ջրի մեջ 1-2 շաբաթ, որից հետո կարելի է տեղափոխել ծաղկամանի մեջ:
Գազար: Գազարը նույնպես ջրի մեջ է աճում:
Ռեհան: Կանաչու այս տեսակը կարող է բաժակով լի ջրի մեջ աճել 3-4 սմ:
Նեխուր: Կանաչու այս տեսակը ևս բաժակով լի ջրի մեջ պետք է դնել արև տակ, որից հետո այն պետք է տնկել ծաղկամանի մեջ:
Հազար: Այն նորից ծիլեր կտա, եթե մի քանի օր թողնեք ջրով լի բաժակի մեջ: Սակայն ջուրը պետք է ամբողջությամբ ծածկի այն:
Համեմ: Կանաչու այս տեսակը հոյակապ աճում է ջրի մեջ:





















































1
Армения не сможет разорвать зависимость от России — иорданский политолог
2
Послание России Армении: случай со «Спайкой» не может быть совпадением: «Паст»
3
Пашинян и выдвинутые им «тезисы» находятся в явном меньшинстве: «Паст»
4
«ИнтерНовости»: более 100 участников из стран СНГ прошли стажировку в России
5
Не обладает ли юрисдикцией какая-либо структура? «Паст»