Բանջարեղենի տեսակներ, որոնք գնելով մեկ անգամ ,հետո կարելի է աճեցնել ինքնուրույն (լուսանկարներ)
ՖՈՏՈ
Կանաչ սոխ: Այն կաճի, եթե դնեք քիչ ջրով փոքր բաժակի մեջ:
Սխտոր: Այն կարելի է աճեցնել ջրով բաժակի մեջ:
Բոկ-չոյ (չինական կաղմաբ): Արմատը պետք է թողնել ջրի մեջ 1-2 շաբաթ, որից հետո կարելի է տեղափոխել ծաղկամանի մեջ:
Գազար: Գազարը նույնպես ջրի մեջ է աճում:
Ռեհան: Կանաչու այս տեսակը կարող է բաժակով լի ջրի մեջ աճել 3-4 սմ:
Նեխուր: Կանաչու այս տեսակը ևս բաժակով լի ջրի մեջ պետք է դնել արև տակ, որից հետո այն պետք է տնկել ծաղկամանի մեջ:
Հազար: Այն նորից ծիլեր կտա, եթե մի քանի օր թողնեք ջրով լի բաժակի մեջ: Սակայն ջուրը պետք է ամբողջությամբ ծածկի այն:
Համեմ: Կանաչու այս տեսակը հոյակապ աճում է ջրի մեջ:





















































1
«Իրականում մենք ուշացրեցինք վիրահատությունը». ինչո՞ւ է ինը տարի առաջվա դեպքը հիմա «հիշվել». «Փաստ»
2
Խորեն Լևոնյանն ամուսնացել է
3
Վաղվանից 24 ժամ ջուր չի լինելու․ հասցեներ
4
Վթարային աշխատանքներով պայմանավորված հունիսի 26/27-ին ջուր չի լինի․ հասցեներ
5
Ինչպե՞ս է վրաերթի ենթարկված երեխան. մանրամասներ