Բանջարեղենի տեսակներ, որոնք գնելով մեկ անգամ ,հետո կարելի է աճեցնել ինքնուրույն (լուսանկարներ)
PHOTO
Կանաչ սոխ: Այն կաճի, եթե դնեք քիչ ջրով փոքր բաժակի մեջ:
Սխտոր: Այն կարելի է աճեցնել ջրով բաժակի մեջ:
Բոկ-չոյ (չինական կաղմաբ): Արմատը պետք է թողնել ջրի մեջ 1-2 շաբաթ, որից հետո կարելի է տեղափոխել ծաղկամանի մեջ:
Գազար: Գազարը նույնպես ջրի մեջ է աճում:
Ռեհան: Կանաչու այս տեսակը կարող է բաժակով լի ջրի մեջ աճել 3-4 սմ:
Նեխուր: Կանաչու այս տեսակը ևս բաժակով լի ջրի մեջ պետք է դնել արև տակ, որից հետո այն պետք է տնկել ծաղկամանի մեջ:
Հազար: Այն նորից ծիլեր կտա, եթե մի քանի օր թողնեք ջրով լի բաժակի մեջ: Սակայն ջուրը պետք է ամբողջությամբ ծածկի այն:
Համեմ: Կանաչու այս տեսակը հոյակապ աճում է ջրի մեջ:





















































1
Over AMD 12 Billion Provided by AraratBank in 2024 to Support the MSME Sector
2
IDBank Representative Joins the Editorial Board of Trade Finance Global
3
How to Protect Your Bank Card Data
4
DIALOG Organization - Partner of the “Born in Artsakh” Program
5
Ucom Launches 5G Network in Abovyan and Ejmiatsin