Օրվա բաղադրատոմս . Կանաչիով և պանրով բլիթներ
ФОТО
Բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակ
- Ձվերն ամանի մեջ ենք լցնում, ավելացնում ենք 1 պտղունց աղ և թթվասեր, խառնիչով կամ հարիչով հարում ենք։
- Խմորի մեջ ենք գդալ առ գդալ ավելացնում ալյուրը` ամեն անգամ լավ խառնելով։
- Պանիրը մանր քերիչով անցկացնում ենք, կանաչին կտրատում ենք և այդ ամենն ավելացնում ենք խմորի մեջ և լավ խառնում։ Թավայի մեջ մի քիչ բուսայուղ ենք տաքացնում, լցնում ենք 2-3 ճ/գդ խմոր և թավայի մակերեսով հավասարեցնում ենք։
- Բլիթները յուրաքանչյուր կողմից 3-5 րոպե տապակում ենք։
- Մատուցում ենք տաք վիճակում։
Այսպիսի բլիթներ կարելի է պատրաստել առավոտյան նախաճաշին, ավելացնելով բաղադրության մեջ մանր կտրատված խոզապուխտ





















































1
Армения не сможет разорвать зависимость от России — иорданский политолог
2
Послание России Армении: случай со «Спайкой» не может быть совпадением: «Паст»
3
Пашинян и выдвинутые им «тезисы» находятся в явном меньшинстве: «Паст»
4
«ИнтерНовости»: более 100 участников из стран СНГ прошли стажировку в России
5
Не обладает ли юрисдикцией какая-либо структура? «Паст»