Օրվա բաղադրատոմս . Կանաչիով և պանրով բլիթներ
ՖՈՏՈ
Բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակ
- Ձվերն ամանի մեջ ենք լցնում, ավելացնում ենք 1 պտղունց աղ և թթվասեր, խառնիչով կամ հարիչով հարում ենք։
- Խմորի մեջ ենք գդալ առ գդալ ավելացնում ալյուրը` ամեն անգամ լավ խառնելով։
- Պանիրը մանր քերիչով անցկացնում ենք, կանաչին կտրատում ենք և այդ ամենն ավելացնում ենք խմորի մեջ և լավ խառնում։ Թավայի մեջ մի քիչ բուսայուղ ենք տաքացնում, լցնում ենք 2-3 ճ/գդ խմոր և թավայի մակերեսով հավասարեցնում ենք։
- Բլիթները յուրաքանչյուր կողմից 3-5 րոպե տապակում ենք։
- Մատուցում ենք տաք վիճակում։
Այսպիսի բլիթներ կարելի է պատրաստել առավոտյան նախաճաշին, ավելացնելով բաղադրության մեջ մանր կտրատված խոզապուխտ





















































1
Կյանքից անժամանակ հեռացել է Արեն Մարատի Մուսայելյանը
2
Ողբերգական դեպք, մոտոցիկլը բախվել է բենզալցակայանի հենասյանն ու բռնկվել, մոտոցիկլավարը տեղում մաhացե...
3
Հայտնի է սեպտեմբեր ամսվա կենսաթոշակների վճարման օրը
4
Ռուսաստանի ուղերձը Հայաստանին. «Սպայկա»-ով բացվում է պանդորայի արկղը
5
Ցուրտ օդային հոսանաներ են ներթափանցում Հայաստան․ ինչ է ասում Գագիկ Սուրենյանը