Օրվա բաղադրատոմս . Կանաչիով և պանրով բլիթներ
PHOTO
Բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակ
- Ձվերն ամանի մեջ ենք լցնում, ավելացնում ենք 1 պտղունց աղ և թթվասեր, խառնիչով կամ հարիչով հարում ենք։
- Խմորի մեջ ենք գդալ առ գդալ ավելացնում ալյուրը` ամեն անգամ լավ խառնելով։
- Պանիրը մանր քերիչով անցկացնում ենք, կանաչին կտրատում ենք և այդ ամենն ավելացնում ենք խմորի մեջ և լավ խառնում։ Թավայի մեջ մի քիչ բուսայուղ ենք տաքացնում, լցնում ենք 2-3 ճ/գդ խմոր և թավայի մակերեսով հավասարեցնում ենք։
- Բլիթները յուրաքանչյուր կողմից 3-5 րոպե տապակում ենք։
- Մատուցում ենք տաք վիճակում։
Այսպիսի բլիթներ կարելի է պատրաստել առավոտյան նախաճաշին, ավելացնելով բաղադրության մեջ մանր կտրատված խոզապուխտ





















































1
imID Launches “MobileID eSIM” Solution in Armenia
2
Ucom Supports Environmental Conservation with Modern Technologies
3
Instant idcoins ahead of the Armenia-Portugal football match: Idram&IDBank
4
1% idcoin within the framework of TOON EXPO: Idram&IDBank
5
AraratBank Joins ArcaPay with 0% Money Transfer Commission