Առանց ձվի գլազուր. Այն չի ճաքճքում և չի փշրվում
ЛАЙФԱյս գլազուրը պատրաստվում է առանց ձվերի՝ ժելատինով և շաքարավազով։
Բաղադրատոմս
- 150գ շաքարի փոշի
- 60մլ ջուր
- 5գ ժելատին
- մի փոքր լիմոնի հյութ
Պատրաստման եղանակ
- Բաժակի մեջ ծցնել ժելատինը, վրան ավելացնել 30մլ ջուր,թողնել 5֊10 րոպե։
- Առանձին տարայի մեջ լցնել շաքարի փոշին,ավեծացնեծ ջուր, դնել մարմանդ կրակի վրա, եռացնել,անընդհատ խառնել։
- Պատրաստի զանգվածին ավելացնել ժելատինը,հարել, մինչև դառնա գլազուր։
- Ստացվածը դնել տաք ջրով լի կաթսայի մեջ, կուլիչները մցմել դրա մեջ և արագ զարդարել։ Գլազուրը շատ արագ է սառչում,այնպես որ կարելի է անմիջապես մատուցել։





















































1
В России задержаны грузовики «Спайки»: «Паст»
2
Армения не сможет разорвать зависимость от России — иорданский политолог
3
Послание России Армении: случай со «Спайкой» не может быть совпадением: «Паст»
4
Пашинян и выдвинутые им «тезисы» находятся в явном меньшинстве: «Паст»
5
Почему Конституционный суд уклоняется от ответа на запрос? — «Паст»