Առանց ձվի գլազուր. Այն չի ճաքճքում և չի փշրվում
LIFEԱյս գլազուրը պատրաստվում է առանց ձվերի՝ ժելատինով և շաքարավազով։
Բաղադրատոմս
- 150գ շաքարի փոշի
- 60մլ ջուր
- 5գ ժելատին
- մի փոքր լիմոնի հյութ
Պատրաստման եղանակ
- Բաժակի մեջ ծցնել ժելատինը, վրան ավելացնել 30մլ ջուր,թողնել 5֊10 րոպե։
- Առանձին տարայի մեջ լցնել շաքարի փոշին,ավեծացնեծ ջուր, դնել մարմանդ կրակի վրա, եռացնել,անընդհատ խառնել։
- Պատրաստի զանգվածին ավելացնել ժելատինը,հարել, մինչև դառնա գլազուր։
- Ստացվածը դնել տաք ջրով լի կաթսայի մեջ, կուլիչները մցմել դրա մեջ և արագ զարդարել։ Գլազուրը շատ արագ է սառչում,այնպես որ կարելի է անմիջապես մատուցել։
1
Arca National Payment System, Bank of Georgia and Ameriabank Signed a Memorandum of Understanding
2
Firebird, Inc. Secures U.S. Export License and Announces Dell Technologies as a Technology Partner, ...
3
“Armenian potential in Spain: Arman Mayilyan as a guest on the ‘Armenian Diaspora Communities’ progr...
4
Final Results of the 20th Annual International Microelectronics Olympiad Announced
5
Solar Power is Generated in Kechut Community Through the Efforts of
Ucom and SunChild



