Կիվիի մուրաբա. հաճույք պատճառեք Ձեզ էկզոտիկ քաղցրեղենով
ЛАЙФ168.am-ը գրում է.
Առաջարկում ենք պատրաստել բավականին էկզոտիկ քաղցրեղեն. զմրուխտագույն մուրաբա կիվիից և բանանից: Այն ստացվում է ոչ միայն շատ համեղ, այլ ունի նաև արտասովոր զմրուխտե գույն:
Մուրաբա կիվիից և բանանից
Բաղադրիչներ
1. Կիվի – 5 հատ
2. Բանան – 1 հատ
3. Ժելատին – 1 թ/գ
4. Շաքարավազ – 220 գ
5. Կիտրոն – 0.5 հատ
Պատրաստման եղանակը
1. Մանր կտորների վերածել կիվին և բանանը:
2. Կտրատված մրգերը մի փոքր տրորել:
3. Հետո դրանց վրա ավելացնել շաքարավազը, ժելատինը և կիտրոնի հյութը:
4. Խառնուրդը դնել կրակի վրա և եփել մոտ 7 րոպե:
5. Լցնել մուրաբան բանկաների մեջ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
1
Британцы пытаются усилить свое влияние вокруг Армении: «Паст»
2
Трамп-младший посетит Армению: «Паст»
3
Власти хотят «продать» обществу предвыборную услугу за счет Самвела Карапетяна? «Паст»
4
Наша Церковь вынуждена защищаться от преследований на территории нашей страны: «Паст»
5
Британские ученые разработали алмазный источник энергии, который работает 6000 лет



