Կիվիի մուրաբա. հաճույք պատճառեք Ձեզ էկզոտիկ քաղցրեղենով
LIFE
168.am-ը գրում է.
Առաջարկում ենք պատրաստել բավականին էկզոտիկ քաղցրեղեն. զմրուխտագույն մուրաբա կիվիից և բանանից: Այն ստացվում է ոչ միայն շատ համեղ, այլ ունի նաև արտասովոր զմրուխտե գույն:
Մուրաբա կիվիից և բանանից
Բաղադրիչներ
1. Կիվի – 5 հատ
2. Բանան – 1 հատ
3. Ժելատին – 1 թ/գ
4. Շաքարավազ – 220 գ
5. Կիտրոն – 0.5 հատ
Պատրաստման եղանակը
1. Մանր կտորների վերածել կիվին և բանանը:
2. Կտրատված մրգերը մի փոքր տրորել:
3. Հետո դրանց վրա ավելացնել շաքարավազը, ժելատինը և կիտրոնի հյութը:
4. Խառնուրդը դնել կրակի վրա և եփել մոտ 7 րոպե:
5. Լցնել մուրաբան բանկաների մեջ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը





















































1
Unibank Supported the Asia Bank to Bank Forum in Singapore
2
Ucom Supports Environmental Conservation with Modern Technologies
3
Presentation of Mark Aren’s “The New Adventures of Sherlock Holmes” Book
4
20 million drams for Artsakh students, 10 million drams for a kindergarten for Artsakh children: IDB...
5
UBPay and URemit Announce Partnership