Կիվիի մուրաբա. հաճույք պատճառեք Ձեզ էկզոտիկ քաղցրեղենով
ԼԱՅՖ
168.am-ը գրում է.
Առաջարկում ենք պատրաստել բավականին էկզոտիկ քաղցրեղեն. զմրուխտագույն մուրաբա կիվիից և բանանից: Այն ստացվում է ոչ միայն շատ համեղ, այլ ունի նաև արտասովոր զմրուխտե գույն:
Մուրաբա կիվիից և բանանից
Բաղադրիչներ
1. Կիվի – 5 հատ
2. Բանան – 1 հատ
3. Ժելատին – 1 թ/գ
4. Շաքարավազ – 220 գ
5. Կիտրոն – 0.5 հատ
Պատրաստման եղանակը
1. Մանր կտորների վերածել կիվին և բանանը:
2. Կտրատված մրգերը մի փոքր տրորել:
3. Հետո դրանց վրա ավելացնել շաքարավազը, ժելատինը և կիտրոնի հյութը:
4. Խառնուրդը դնել կրակի վրա և եփել մոտ 7 րոպե:
5. Լցնել մուրաբան բանկաների մեջ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը





















































1
Սոֆի Դևոյանն ամուսնու հետ նոր լուսանկար է հրապարակել
2
Ում էին երեկ ուզում սպանել Երևանում ․ հինգ ամիս առաջվա կրակոցն ու վենդետան
3
Ոստիկաններ, հետևողական եղեք, 3 երեխաներիս չվնասեն․ Աբովյանում կախված 2 եղբայրների նամակը․ մանրամասնե...
4
Ռուսների հերթական ծանր գիշերը. ի՞նչ է հայտնում ՊՆ-ն
5
Արցախի հարցը չի ավարտվել․ իրավական հիմքը մնում է նոյեմբերի 9-ի փաստաթուղթը