Պատրաստում ենք անանուխով լիմոնադ
ФОТО
Բաղադրիչներ
- անանուխ - 5 ճյուղ
- շաքարավազ - 4-5ճ/գդ
- կիտրոն - 1 հատ
- ջուր - 1լ
Պատրաստման եղանակ
- Առանձնացնել անանուխի տերևները և կտրատել:
- Կիտրոնը մեջտեղից կիսել, քամել հյութը (այստեղ ստացվել է մոտ 5ճ/գդ հյութ):
- Կաթսայի մեջ տեղադրել անանուխը, քամված կիտրոնի կեղևը, վրան լցնել 1լ ջուրը: Տեղափոխել կրակի վրա և եռացնել 2-3րոպե: Անջատել կրակը և լցնել շաքարավազը:
- Թողնել հովանա սենյակային ջերմաստիճանում, անցկացնել մաղով, լցնել կիտրոնից քամված հյութը և տեղափոխել սառնարան վերջնական սառչելու:
- Պատրաստի լիմոնադը մատուցել անանուխի տերևներով և սառույցի խորանարդիկներով:
Պատրաստի անանուխով լիմոնադը կարելի է պահել սառնարանում, որպես սառը և թարմեցնող ըմպելիք: Այն կարող է իսկական փրկություն դառնալ ամռան տապին:





















































1
Азербайджан ждет распада Ирана через этнически-религиозные границы: «Паст»
2
Кому не по душе цифровая система, предназначенная для борьбы с теневой экономикой, и каково отношени...
3
По крайней мере, не исключено, что подобная кампания направляется и финансируется Азербайджаном: «Па...
4
Цены на нефть продолжают расти на опасениях по поводу поставок
5
Кричавший «Кочарян, преступник» был арестован спустя 7 лет по статье о пытках: «Паст»