Պատրաստում ենք անանուխով լիմոնադ
ՖՈՏՈԲաղադրիչներ
- անանուխ - 5 ճյուղ
- շաքարավազ - 4-5ճ/գդ
- կիտրոն - 1 հատ
- ջուր - 1լ
Պատրաստման եղանակ
- Առանձնացնել անանուխի տերևները և կտրատել:

- Կիտրոնը մեջտեղից կիսել, քամել հյութը (այստեղ ստացվել է մոտ 5ճ/գդ հյութ):

- Կաթսայի մեջ տեղադրել անանուխը, քամված կիտրոնի կեղևը, վրան լցնել 1լ ջուրը: Տեղափոխել կրակի վրա և եռացնել 2-3րոպե: Անջատել կրակը և լցնել շաքարավազը:

- Թողնել հովանա սենյակային ջերմաստիճանում, անցկացնել մաղով, լցնել կիտրոնից քամված հյութը և տեղափոխել սառնարան վերջնական սառչելու:

- Պատրաստի լիմոնադը մատուցել անանուխի տերևներով և սառույցի խորանարդիկներով:

Պատրաստի անանուխով լիմոնադը կարելի է պահել սառնարանում, որպես սառը և թարմեցնող ըմպելիք: Այն կարող է իսկական փրկություն դառնալ ամռան տապին:
1
Նոր արշավ Խնայողության օրվան ընդառաջ․ IDBank
2
Մինչև 6 տարեկան երեխաներին տրամադրվող աջակցության ծրագիրը կդառնա մշտական նպաստ
3
Ավտոբուսի վարորդը թոշակառու կնոջը «դուրս է շպրտել» ՝ հրաժարվելով նրան անվճար տեղափոխել. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
4
ԱՄՆ-ում անօրինական պահվող երեխան վերադարձվեց Հայաստան՝ մորը
5
Արսեն Թորոսյանը` կենսաթոշակների բարձրացման մասին



