Պատրաստում ենք անանուխով լիմոնադ
PHOTO
Բաղադրիչներ
- անանուխ - 5 ճյուղ
- շաքարավազ - 4-5ճ/գդ
- կիտրոն - 1 հատ
- ջուր - 1լ
Պատրաստման եղանակ
- Առանձնացնել անանուխի տերևները և կտրատել:
- Կիտրոնը մեջտեղից կիսել, քամել հյութը (այստեղ ստացվել է մոտ 5ճ/գդ հյութ):
- Կաթսայի մեջ տեղադրել անանուխը, քամված կիտրոնի կեղևը, վրան լցնել 1լ ջուրը: Տեղափոխել կրակի վրա և եռացնել 2-3րոպե: Անջատել կրակը և լցնել շաքարավազը:
- Թողնել հովանա սենյակային ջերմաստիճանում, անցկացնել մաղով, լցնել կիտրոնից քամված հյութը և տեղափոխել սառնարան վերջնական սառչելու:
- Պատրաստի լիմոնադը մատուցել անանուխի տերևներով և սառույցի խորանարդիկներով:
Պատրաստի անանուխով լիմոնադը կարելի է պահել սառնարանում, որպես սառը և թարմեցնող ըմպելիք: Այն կարող է իսկական փրկություն դառնալ ամռան տապին:





















































1
Kapan International Music Festival to Take Place Third Time, Welcomes World-Class Artists and Debuts...
2
Ucom Launches Special Promotion for Armenian Football Fans Ahead of FIFA Club World Cup 2025
3
Watch Euromedia 24 TV’s 24-hour broadcast on Ucom channel 289 and OVIO (Rostelecom) channel 46
4
Ucom Launches 5G Network in Yerevan, Introducing Armenia’s Largest 5G Coverage
5
Converse Bank Partners with IFC to Boost Trade Finance Capabilities