Ամենահեշտ ու արագ պատրաստվող թխվածքը
ФОТО
ԷԿԼԵՐ
100 գր. կարագը մեկ բաժակ ջրի մեջ դնել կրակին, մինչև հալվի, ավելացնել 1բաժակ ալյուր և կրակի վրա խառնել, որ դառնա միասեռ զանգված, ու խմորը փայլ ստանա մի քիչ։
Հանել կրակից, թողնել մի քիչ սառի և հերթով ավելացնել 5-6 ձու, մինչև որ դառնա էն պնդության, որ գդալով դնեք լիստի վրա՝ ձև ընդունի, շատ չփռվի։
Լիստը նախօրոք յուղել և թեթև ալյուր ցանել։ Եփել տաք ջեռոցում 35-40 րոպե մինչև վարդագույն դառնալը։
Կրեմը ես անում եմ ամենասովորական եփովի կրեմ, սովորաբար էկլերի կրեմը ձու էլ են անում, բայց ես չեմ անում։
Անում եմ. մեկ բաժակ կաթ, մեկ բաժակ շաքարավազ, 2 ճաշի գդալ ալյուր, վերջում վանիլ։





















































1
Фанаты Дженнифер Лопес считают, что в блонде она похожа на Мадонну: первые кадры фильма «Поцелуй жен...
2
Выступление в Армении скандальной певицы Sevdaliza на Music Fest with Coca-Cola отменено
3
Действительно ли выборы будут очередными? «Паст»
4
То, что плохо лично для Пашиняна, может быть очень хорошо для Армении, и наоборот: «Паст»
5
Есть ли в Ереване секретные подземные туннели и где они находятся? «Паст»