Ամենահեշտ ու արագ պատրաստվող թխվածքը
ՖՈՏՈ
ԷԿԼԵՐ
100 գր. կարագը մեկ բաժակ ջրի մեջ դնել կրակին, մինչև հալվի, ավելացնել 1բաժակ ալյուր և կրակի վրա խառնել, որ դառնա միասեռ զանգված, ու խմորը փայլ ստանա մի քիչ։
Հանել կրակից, թողնել մի քիչ սառի և հերթով ավելացնել 5-6 ձու, մինչև որ դառնա էն պնդության, որ գդալով դնեք լիստի վրա՝ ձև ընդունի, շատ չփռվի։
Լիստը նախօրոք յուղել և թեթև ալյուր ցանել։ Եփել տաք ջեռոցում 35-40 րոպե մինչև վարդագույն դառնալը։
Կրեմը ես անում եմ ամենասովորական եփովի կրեմ, սովորաբար էկլերի կրեմը ձու էլ են անում, բայց ես չեմ անում։
Անում եմ. մեկ բաժակ կաթ, մեկ բաժակ շաքարավազ, 2 ճաշի գդալ ալյուր, վերջում վանիլ։





















































1
Սիսիան-Գորիս ճանապարհին բախվել են «Ford»-ը և «GAZ-53»-ը. կա 1 զոհ, 2 վիրավոր
2
Երևանում «Kia»-ն վրաերթի է ենթարկել մորն ու որդուն, բժիշկները պայքարում են երեխայի կյանքի համար
3
Ջրանջատումներ՝ հունիսի 23-ին․ ո՞ր հասցեներում ջուր չի լինի
4
Հունիսի 23-ին ջուր չի լինի․ հասցեներ
5
Ադրբեջանը կրակ է բացել