Հավկիթը եռացնելու ամենակատարյալ ձևը՝ համաձայն գիտական հետազոտությունների
ЛАЙФBlognews.am-ը գրում է․
Այդքան էլ հեշտ գործ չէ իդեալական խաշած հավկիթ ստանալը։ Լինում է, որ սպիտակուցն է վնասվում, կամ դեղնուցը լավ չի եփվում, կամ էլ շատ է չոր լինում։
Այս ամենի պատճառն այն է, որ հավկիթը կազմված է երկու տարբեր բաներից ու այդ պատճառով պետք է եփել դեղնուցն ու սպիտակուցը տարբեր ջերմաստիճաններում։ Սպիտակուցի համար ճիշտ ջերմաստիճանն է 82 ° С, իսկ դեղնուցի համար՝ 77 ° C։
Ամերիկացի խոհարար J. Kenji López-Alt-ը դիմել է գիտության օգնությանը, որ հավկիթը եփելու լավագույն տարբերակը գտնի։
Նրա հետազոտության արդյունքը կարող եք տեսնել լուսանկարում
1
«Это не нейтралитет, это лицемерие»: Ваге Акопян - Европейскому Союзу: «Паст»
2
Случай на избирательном участке 14\43. Избиратель протягивает руку и берет только бюллетень №7
3
А к Вагаршаку Арутюняну у правоохранительных органов нет вопросов? «Паст»
4
Сигнал от доверенного лица «Всеармянского фронта» Р. Степаняна
5
Власти даже не скрывают, что ЭСА и Церковь интересуют их исключительно в рамках предвыборной «логики...




