Պատրաստում ենք համեղ, սպիտակ և փայլուն գլազուր Զատիկի կուլիչի համար. ես միշտ այսպես եմ պատրաստում, հիանալի է ստացվում
ЛАЙФՊատրաստում ենք համեղ, սպիտակ և փայլուն գլազուր Զատիկի կուլիչի համար. ես միշտ այսպես եմ պատրաստում

Բաղադրիչներ կուլիչի գլազուրի համար
- 1 բաժակ շաքարի փոշի
- 6 ճ գդ ջուր
- 1 թ գդ ժելատին

Պատրաստման եղանակը
Ժելատինը խառնում ենք 2 ճ գդ ջրին և թողնում 10 րոպե:
Մնացած ջրին ենք խառնում շաքարը և մարմանդ կրակի վրա դնում ու դանդաղ անընդհատ խառնում մինչև լուծվելը:

Կրակի վրայից հանում ենք արդեն պատրաստի օշարակը և վրան ավելացնում ժելատինով խառնուրդը, դանդաղ խառնում ենք: Ամբողջ հարիչով մի քանի րոպե հարում ենք ,քանի դեռ այն չի դարձել ավելի փարթամ և սպիտակ:
Թողնում են գլազուրը մի քանի րոպե հանգստանա, որից հետո կուլիչի վրան ծածկում ենք գլազուրով այն շատ արագ սառչում է և չի թափվում կողքերից: Շատ համեղ և փայլուն է ստացվում:
1
Как сыновья Микаэла Арутюняна «заказали» евроамериканские санкции: «Паст»
2
«Это не нейтралитет, это лицемерие»: Ваге Акопян - Европейскому Союзу: «Паст»
3
Это ли «мир», который пришел «широкими шагами»? «Паст»
4
Кто имеет право говорить от имени народа? «Паст»
5
Случай на избирательном участке 14\43. Избиратель протягивает руку и берет только бюллетень №7



