Այս անգամ ստացանք ևս մեկ շատ համեղ ջնարակ։
Սովորում ենք պատրաստել համեղ ու հայելանման ջնարակ՝ տորթերին յուրահատուկ համ ու գեղեցիկ տեսք հաղորդելու համար
ЛАЙФԲաղադրությունը
- եփած խտացրած կաթ — 200 գր
- կակաո — 1 ճ/գ
- շաքարավազ — 6 ճ/գ
- ջուր — 50 մլ
- կարագ — 100 գր
Պատրաստման եղանակ
1.Խտացրած կաթը, շաքարավազն ու կարագը մարմանդ կրակին տաքացնում ենք: Այս ընթացքում կակաոն լցնում ենք ջրի մեջ և լավ խառնում:
Կակաոյով զանգվածը լցնում ենք խտացրած կաթով զանգվածի մեջ և անընդհատ խառնելով եռացնում:

2.Ահա և վերջ:

1
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
2
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
3
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
4
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»
5
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»



