Այս անգամ ստացանք ևս մեկ շատ համեղ ջնարակ։
Սովորում ենք պատրաստել համեղ ու հայելանման ջնարակ՝ տորթերին յուրահատուկ համ ու գեղեցիկ տեսք հաղորդելու համար
ԼԱՅՖԲաղադրությունը
- եփած խտացրած կաթ — 200 գր
- կակաո — 1 ճ/գ
- շաքարավազ — 6 ճ/գ
- ջուր — 50 մլ
- կարագ — 100 գր
Պատրաստման եղանակ
1.Խտացրած կաթը, շաքարավազն ու կարագը մարմանդ կրակին տաքացնում ենք: Այս ընթացքում կակաոն լցնում ենք ջրի մեջ և լավ խառնում:
Կակաոյով զանգվածը լցնում ենք խտացրած կաթով զանգվածի մեջ և անընդհատ խառնելով եռացնում:

2.Ահա և վերջ:

1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Զինծառայողներն ստանալու՞ են ամանորյա պարգևավճար
3
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
4
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում
5
36 ժամ ջուր չի լինելու դեկտեմբերի 23-ին, 24-ին և 25-ին



