Ինչպես ճիշտ սպասքադրել սեղանը. կանոններ, որ պետք է իմանան բոլորը
ВИДЕОԴժվար է պատկերացնել էլեգանտ ճաշի սեղան առանց նորաձև սպասքի: Սպասքի դասավորման արվեստը մի հմտություն է, որն արժե սովորել: Դա այն տեսակի արարողությունն է, որին բոլորը պետք է պատրաստվեն: Նայեք և հիշեք, քանի որ դրանք շատ անհրաժեշտ կետեր են:

Սեղանի պատառաքաղ — տաք ուտեստների համար
Սեղանի դանակ- կրկին տաք ուտեսների համար
-
Սեղանի գդալ-ապուրների համարՓոքր գդալ — սուրճի, թեյի համարՄիջին պատարաքաղ — դեսերտի համարՄիջին դանակ-դեսերտի համարՄիջին գդալ — դեսերտի համար…
Իսկ հիմա թե ինչպես դասավորել

1.Կարագի դանակ
2.Հացի ափսե
3.Գդալ առաջին ճաշատեսակի համար
4.Պատառաքաղ ծովամթերքի համար
5.Դանակ ծովամթերքի համար
Շարունակությունը՝ այստեղ
1
Возрождение под куполом: в Ереване открылась Tashir Arena
2
Британцы пытаются усилить свое влияние вокруг Армении: «Паст»
3
В Российско-Армянском университете 23–25 октября проходит VII Международная научно-практическая конф...
4
Власти хотят «продать» обществу предвыборную услугу за счет Самвела Карапетяна? «Паст»
5
Наша Церковь вынуждена защищаться от преследований на территории нашей страны: «Паст»



