Ինչպես ճիշտ սպասքադրել սեղանը. կանոններ, որ պետք է իմանան բոլորը
VIDEOԴժվար է պատկերացնել էլեգանտ ճաշի սեղան առանց նորաձև սպասքի: Սպասքի դասավորման արվեստը մի հմտություն է, որն արժե սովորել: Դա այն տեսակի արարողությունն է, որին բոլորը պետք է պատրաստվեն: Նայեք և հիշեք, քանի որ դրանք շատ անհրաժեշտ կետեր են:

Սեղանի պատառաքաղ — տաք ուտեստների համար
Սեղանի դանակ- կրկին տաք ուտեսների համար
-
Սեղանի գդալ-ապուրների համարՓոքր գդալ — սուրճի, թեյի համարՄիջին պատարաքաղ — դեսերտի համարՄիջին դանակ-դեսերտի համարՄիջին գդալ — դեսերտի համար…
Իսկ հիմա թե ինչպես դասավորել
1.Կարագի դանակ
2.Հացի ափսե
3.Գդալ առաջին ճաշատեսակի համար
4.Պատառաքաղ ծովամթերքի համար
5.Դանակ ծովամթերքի համար
Շարունակությունը՝ այստեղ





















































1
Kapan International Music Festival to Take Place Third Time, Welcomes World-Class Artists and Debuts...
2
Ucom Launches Special Promotion for Armenian Football Fans Ahead of FIFA Club World Cup 2025
3
Watch Euromedia 24 TV’s 24-hour broadcast on Ucom channel 289 and OVIO (Rostelecom) channel 46
4
Ucom Launches 5G Network in Yerevan, Introducing Armenia’s Largest 5G Coverage
5
Converse Bank Partners with IFC to Boost Trade Finance Capabilities