Ո՞ր մթերքն են գիտնականները համարել ամենաօգտակարը
ЛАЙФ
Past.am-ը ձեր ուշադրությանն է ներկայացնում գիտնականները ուսումնասիրությունների արդյունքները, որոնց վրա հիմնվելով` վերջիններս խորհուրդ են տալիս կարմիր բողկ ուտել, քանի որ իր հատկությունների շնորհիվ այն լավագույն մթերքի կոչմանն է արժանացել:

Սննդակարգում բողկի հաճախակի օգտագործումը կարող է օգնել հազի, արյան բարձր ճնշման և ցածր դիմադրողականության դեպքում: Կարմիր բողկում առկա ֆիտոքիմիական միացությունների բաղադրությունը նաև հակաքաղցկեղային ազդեցություն է ունենում:

Բացի այդ, այն հարուստ է վիտամին C-ով և կալիումով, իսկ մանրաթելի պարունակության շնորհիվ բանջարեղենն օգտակար է նաև շաքարախտով և ստամոքսաաղիքային խնդիրներով տառապող մարդկանց համար:





















































1
Кому не по душе цифровая система, предназначенная для борьбы с теневой экономикой, и каково отношени...
2
Азербайджан ждет распада Ирана через этнически-религиозные границы: «Паст»
3
По крайней мере, не исключено, что подобная кампания направляется и финансируется Азербайджаном: «Па...
4
Цены на нефть продолжают расти на опасениях по поводу поставок
5
Что не могут «поделить» члены ГД? «Паст»