Ո՞ր մթերքն են գիտնականները համարել ամենաօգտակարը
LIFE
Past.am-ը ձեր ուշադրությանն է ներկայացնում գիտնականները ուսումնասիրությունների արդյունքները, որոնց վրա հիմնվելով` վերջիններս խորհուրդ են տալիս կարմիր բողկ ուտել, քանի որ իր հատկությունների շնորհիվ այն լավագույն մթերքի կոչմանն է արժանացել:

Սննդակարգում բողկի հաճախակի օգտագործումը կարող է օգնել հազի, արյան բարձր ճնշման և ցածր դիմադրողականության դեպքում: Կարմիր բողկում առկա ֆիտոքիմիական միացությունների բաղադրությունը նաև հակաքաղցկեղային ազդեցություն է ունենում:

Բացի այդ, այն հարուստ է վիտամին C-ով և կալիումով, իսկ մանրաթելի պարունակության շնորհիվ բանջարեղենն օգտակար է նաև շաքարախտով և ստամոքսաաղիքային խնդիրներով տառապող մարդկանց համար:





















































1
Kapan International Music Festival to Take Place Third Time, Welcomes World-Class Artists and Debuts...
2
Watch Euromedia 24 TV’s 24-hour broadcast on Ucom channel 289 and OVIO (Rostelecom) channel 46
3
Ucom Launches 5G Network in Yerevan, Introducing Armenia’s Largest 5G Coverage
4
Converse Bank Partners with IFC to Boost Trade Finance Capabilities
5
Ucom Launches Special Promotion for Armenian Football Fans Ahead of FIFA Club World Cup 2025