Սմբուկն իր օգտակարությամբ չի զիջում մյուս բանջարեղենային կուլտուրաներին
ЛАЙФ
Գիտնականները բազմաթիվ ուսումնասիրությունների արդյունքում կոչ են անում հնարավորինս շատ սմբուկ օգտագործել, քանի որ դրանք առողջացնում են ինչպես ամբողջ օրգանիզմն, այնպես էլ առանձին օրգաններ։ Այդ բանջարեղենում ամենաշատ վիտամիններ և միկրոտարրեր պարունակում է կեղևը: Սմբուկը պարունակում է սննդային մանրաթելեր, կալիում, մագնեզիում, հակաօքսիդանտներ:
Այն դրական է ազդում սրտի, ենթաստամոքսային գեղձի և ուղեղի վրա: Սմբուկի օգտագործումը նվազեցնում է ճարպակալման, շաքարախտի, սրտանոթային հիվանդությունների ռիսկը, նպաստում է դեմքի և մազերի առողջ գույնին: Ապացուցված է, որ այն օգնում է տարիքային հոգեկան խանգարումների ժամանակ և բարելավում է հիշողությունը:





















































1
«Перекресток мира» с односторонним движением: «Паст»
2
Антидемократическая репутация уже является всемирно известной: «Паст»
3
«Оппозиционный электорат в лице Самвела Карапетяна видит новую возможность для смены власти»: «Паст»
4
Кто будет управлять светофором «Перекрестка Мира»? «Паст»
5
А что должна сделать Армения, чтобы противостоять турецко-азербайджанскому тандему? «Паст»