Սմբուկն իր օգտակարությամբ չի զիջում մյուս բանջարեղենային կուլտուրաներին
LIFE
Գիտնականները բազմաթիվ ուսումնասիրությունների արդյունքում կոչ են անում հնարավորինս շատ սմբուկ օգտագործել, քանի որ դրանք առողջացնում են ինչպես ամբողջ օրգանիզմն, այնպես էլ առանձին օրգաններ։ Այդ բանջարեղենում ամենաշատ վիտամիններ և միկրոտարրեր պարունակում է կեղևը: Սմբուկը պարունակում է սննդային մանրաթելեր, կալիում, մագնեզիում, հակաօքսիդանտներ:
Այն դրական է ազդում սրտի, ենթաստամոքսային գեղձի և ուղեղի վրա: Սմբուկի օգտագործումը նվազեցնում է ճարպակալման, շաքարախտի, սրտանոթային հիվանդությունների ռիսկը, նպաստում է դեմքի և մազերի առողջ գույնին: Ապացուցված է, որ այն օգնում է տարիքային հոգեկան խանգարումների ժամանակ և բարելավում է հիշողությունը:





















































1
Unibank Supported the Asia Bank to Bank Forum in Singapore
2
Presentation of Mark Aren’s “The New Adventures of Sherlock Holmes” Book
3
Ucom supports ArmDrone Community in teaching technologies of the future
4
20 million drams for Artsakh students, 10 million drams for a kindergarten for Artsakh children: IDB...
5
5,092,062 AMD to the Bridge of Hope NGO. The beneficiary for September is the Moonq Technoschool