Խորոված սոխի 5 բուժիչ հատկությունները
ФОТО
Բոլորս գիտենք թարմ սոխի բուժիչ հատկությունների մասին, սակայն շատ քչերը գիտեն, որ օգտակար է ոչ միայն թարմ, այլ նաև խորոված սոխը: Իսկ թե ինչով է այն օգտակար, կօգնի պարզել Past.am-ը:
Պարզվում է` այն ջերմային մշակման ժամանակ այն չի կորցնում իր ոչ մի օգտակար հատկություն: Նրանից միայն դուրս են գալիս եթերայուղերը, որոնք թարմ սոխին հաղորդում են յուրօրինակ համ ու հոտ: Նշենք որ, խորովելու համար պետք է ընտրել միջին չափսի սոխեր:

1. Խորոված սոխը բուժում է արյան մակարդելիության հետ կապված հիվանդությունները: Այն հատկապես խորհուրդ է տրվում ամեն օր օգտագործել` ինֆարկտից կամ ինսուլտից հետո:
2. Պարզվում է, որ խորոված սոխի միջոցով հնարավոր է բուժել թութքը: Սոխով կոմպրեսը ունի ախտահանող հատկություններ և ունի մաշկի հյուսվածքները արագ վերականգնելու հատկություն:

3. Խորոված սոխը հեշտությամբ բուժում է խոցերն ու երկար չապաքինող վերքերը:
4. Օգտակար է այն մարդկանց, ովքեր տառապում են շաքարային դիաբետով, կամ տառապում են արյան մեջ շաքարի մակարդակի կտրուկ տատանումնեով:
5. Խորոված սոխը արագորեն բարելավվում է հիպերտոնիայով ու աթերոսկլերոզով հիվանդների վիճակը: Այն մաքրում է անոթները՝ ազատելով խոլեստերինային կուտակումներից, ինչպես նաև կանխում է արյան ճնշման կտրուկ տատանումները:





















































1
Азербайджан ждет распада Ирана через этнически-религиозные границы: «Паст»
2
Кому не по душе цифровая система, предназначенная для борьбы с теневой экономикой, и каково отношени...
3
По крайней мере, не исключено, что подобная кампания направляется и финансируется Азербайджаном: «Па...
4
Цены на нефть продолжают расти на опасениях по поводу поставок
5
Кричавший «Кочарян, преступник» был арестован спустя 7 лет по статье о пытках: «Паст»