Պանրով և նրբերշիկով կարկանդակ
ЛАЙФԲաղադրիչներ
կեֆիր - 250 մլ
ալյուր - 150 գր
ձու - 2 հատ
պանիր - 200 գր
նրբերշիկ - 200 գր
փխրեցուցիչ - 1 թ/գդ
աղ
Պատրաստման եղանակ
Պանիրը անցկացնում ենք խոշոր քերիչով։Նրբերշիկները բարակ շրջանաձև կտրատում ենք։
Ձվերը, կեֆիրը, 1/3 թ/գդ աղը խառնում ենք` մինչև զանգվածը համասեռ դառնա։
Ավելացնում ենք պանիրն ու նրբերշիկը, խառնում ենք։Զանգվածը դնում ենք յուղով պատված ձևամանի (25x25 չափի) մեջ։Տեղափոխում ենք մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և մոտ 35-40 րոպե թխում ենք։
Պատրաստ է։
Շատ համեղ պանրով և նրբերշիկով կարկանդակ , որը հատկապես համեղ է, երբ տաք վիճակում է:
1
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
2
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»
3
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
4
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
5
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»



