Պանրով և նրբերշիկով կարկանդակ
ԼԱՅՖԲաղադրիչներ
կեֆիր - 250 մլ
ալյուր - 150 գր
ձու - 2 հատ
պանիր - 200 գր
նրբերշիկ - 200 գր
փխրեցուցիչ - 1 թ/գդ
աղ
Պատրաստման եղանակ
Պանիրը անցկացնում ենք խոշոր քերիչով։Նրբերշիկները բարակ շրջանաձև կտրատում ենք։
Ձվերը, կեֆիրը, 1/3 թ/գդ աղը խառնում ենք` մինչև զանգվածը համասեռ դառնա։
Ավելացնում ենք պանիրն ու նրբերշիկը, խառնում ենք։Զանգվածը դնում ենք յուղով պատված ձևամանի (25x25 չափի) մեջ։Տեղափոխում ենք մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և մոտ 35-40 րոպե թխում ենք։
Պատրաստ է։
Շատ համեղ պանրով և նրբերշիկով կարկանդակ , որը հատկապես համեղ է, երբ տաք վիճակում է:

1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
3
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
4
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում
5
36 ժամ ջուր չի լինելու դեկտեմբերի 23-ին, 24-ին և 25-ին



