Ֆրանսիական ձևով պատրաստված ելակի ջեմ
ЛАЙФՍկսվել է ելակի սեզոնը: Պատրաստեք ելակի թանձր ֆրանսիական ջեմ:
Բաղադրիչներ
1. Թարմ ելակ – 1 կգ
2. Շաքարավազ – 0.5 կգ
3. Պեկտին – 40 գ
Պատրաստման եղա1. Վերցնել 1 կգ թարմ ելակ, լավ լվանալ, հեռացնել պոչերը:
2. Բլենդերի մեջ հարել ելակը 0.5 կգ շաքարավազի հետ:
3. Ստացված խյուսի մեջ ավելացնել 40 գ պեկտին: Նորից լավ խառնել բլենդերի մեջ:
4. Լցնել կաթսայի մեջ և ցածր կրակի վրա հասցնել եռման աստիճանի: Խառնելով եփել ջեմը մոտ 5 րոպե: Ջեմը պատրաստ է:
5. Պահպանման համար ստերիլացնել բանկաները և կափարիչները: Լցնել դրանք տաք ջեմով: Թողնել, որ սառչեն սենյակային ջերմաստիճանում:
1
Британские ученые разработали алмазный источник энергии, который работает 6000 лет
2
«Россия и Армения укрепляют стратегическое сотрудничество через новый железнодорожный маршрут»
3
Скандал вокруг Севана: почему даже сторонники Пашиняна не смогли промолчать? «Паст»
4
«Добровольцы» для выполнения прихотей властей: «Паст»
5
В медучреждениях Еревана лечатся 9 студентов, пострадавших при ДТП близ Агарцина



