Ֆրանսիական ձևով պատրաստված ելակի ջեմ
LIFEՍկսվել է ելակի սեզոնը: Պատրաստեք ելակի թանձր ֆրանսիական ջեմ:
Բաղադրիչներ
1. Թարմ ելակ – 1 կգ
2. Շաքարավազ – 0.5 կգ
3. Պեկտին – 40 գ
Պատրաստման եղա1. Վերցնել 1 կգ թարմ ելակ, լավ լվանալ, հեռացնել պոչերը:
2. Բլենդերի մեջ հարել ելակը 0.5 կգ շաքարավազի հետ:
3. Ստացված խյուսի մեջ ավելացնել 40 գ պեկտին: Նորից լավ խառնել բլենդերի մեջ:
4. Լցնել կաթսայի մեջ և ցածր կրակի վրա հասցնել եռման աստիճանի: Խառնելով եփել ջեմը մոտ 5 րոպե: Ջեմը պատրաստ է:
5. Պահպանման համար ստերիլացնել բանկաները և կափարիչները: Լցնել դրանք տաք ջեմով: Թողնել, որ սառչեն սենյակային ջերմաստիճանում:
1
Opportunities and Prospects for Cooperation Between Business and the Banking System in Syunik Region...
2
Arman Vardanyan, the leader of the «Unity» movement, participated in an event dedicated to Armenia’s...
3
Compelling Business Loan Offer from AraratBank: JOIN US
4
AraratBank and Théâtron Festival Bring Smiles to Little Ones
5
The Largest 5G Coverage in Armenia: Ucom’s Network Now Reaches More Than 94% of the Population



