Ինչպես պատրաստել խեցգետինը, որպեսզի այն շատ համեղ ստացվի
ФОТОԲաղադրիչներ.
- Խեցգետիններ` 1 կգ
- Կիտրոն` 1 հատ
- Սխտոր` 2 պճեղ
- Դափնու տերև` 5 հատ
- Հատիկավոր պղպեղ
- Սամիթ
- Խոշոր աղ
- Գազար` 2 հատ
Պատրաստման եղանակը.
Բացի խեցգետիններից` բոլոր բաղադրիչները դնել ջրի մեջ և եփել աղի ջրով:
Ապա ավելացնել խեցգետինները և եփել մինչ պատրաստ լինելը:
Շնորհիվ ստացված աղաջրի արդյունքում խեցգետինները ստացվում են անպատմելի համեղ, ախորժելի և բուրավետ:

1
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
2
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
3
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»
4
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»
5
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»



