Ինչպես պատրաստել խեցգետինը, որպեսզի այն շատ համեղ ստացվի
ՖՈՏՈ
Բաղադրիչներ.
- Խեցգետիններ` 1 կգ
- Կիտրոն` 1 հատ
- Սխտոր` 2 պճեղ
- Դափնու տերև` 5 հատ
- Հատիկավոր պղպեղ
- Սամիթ
- Խոշոր աղ
- Գազար` 2 հատ
Պատրաստման եղանակը.
Բացի խեցգետիններից` բոլոր բաղադրիչները դնել ջրի մեջ և եփել աղի ջրով:
Ապա ավելացնել խեցգետինները և եփել մինչ պատրաստ լինելը:
Շնորհիվ ստացված աղաջրի արդյունքում խեցգետինները ստացվում են անպատմելի համեղ, ախորժելի և բուրավետ:





















































1
Ադրբեջանի ոստիկանությունը ծեծել, աչքերը հանել, ապա սպանել է 17-ամյա պատանուն
2
Հունիսի 17-18-ին տասնյակ հասցեներում ջուր չի լինի
3
Հունիսի 17-ին և 18-ին 24 ժամ ջուր չի լինելու
4
Դժբախտ դեպք՝ ԲԴԽ նախկին նախագահ Գագիկ Ջհանգիրյանի ընտանիքում
5
Առնվազն չի բացառվում, որ նման արշավն ուղղորդում և ֆինանսավորում է Ադրբեջանը. «Փաստ»