Ինչպես պատրաստել խեցգետինը, որպեսզի այն շատ համեղ ստացվի
ՖՈՏՈԲաղադրիչներ.
- Խեցգետիններ` 1 կգ
- Կիտրոն` 1 հատ
- Սխտոր` 2 պճեղ
- Դափնու տերև` 5 հատ
- Հատիկավոր պղպեղ
- Սամիթ
- Խոշոր աղ
- Գազար` 2 հատ
Պատրաստման եղանակը.
Բացի խեցգետիններից` բոլոր բաղադրիչները դնել ջրի մեջ և եփել աղի ջրով:
Ապա ավելացնել խեցգետինները և եփել մինչ պատրաստ լինելը:
Շնորհիվ ստացված աղաջրի արդյունքում խեցգետինները ստացվում են անպատմելի համեղ, ախորժելի և բուրավետ:

1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Հայտնի դերասանի տանը 2 դիակ է հայտնաբերվել. մանրամասներ
3
Զինծառայողներն ստանալու՞ են ամանորյա պարգևավճար
4
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում
5
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին



