Օրվա բաղադրատոմս. Բեկոնով ու պանրով տաք հաց
ФОТО
Բաղադրամասեր՝
Կլոր հաց
250 գրամ պանիր
10 գրամ համեմ
75 գրամ կարագ
2 պճեղ սխտոր
150 գրամ բեկոն
Պատրաստման եղանակ՝
Պանիրը քառակուսաձև կտրատել։
Հացը նույնպես կտրատել այնպես, որ ներքի հատվածը մնա ամբողջական։
Կարագը, սխտորը, կանաչին միախառնել։
Հացի արանքում շարել պանիրը, բեկոնը, ավելացնել կանաչիով սոուսը ու դնել ջեռոց 180 աստիճանով։





















































1
Доннарумма договорился с «Манчестер Сити»
2
Сотрудничество стран ЕАЭС в сфере туризма может стать катализатором экономического роста — Лусине Ба...
3
Два мальчика пообещали, что больше не будут драться: Аршак Карапетян
4
В Арташате найдена древнейшая церковь Армении
5
Самвел Карапетян: На завтрашнем судебном заседании поймем существует ли справедливость в Армении