Օրվա բաղադրատոմս. Բեկոնով ու պանրով տաք հաց
ФОТО
Բաղադրամասեր՝
Կլոր հաց
250 գրամ պանիր
10 գրամ համեմ
75 գրամ կարագ
2 պճեղ սխտոր
150 գրամ բեկոն
Պատրաստման եղանակ՝
Պանիրը քառակուսաձև կտրատել։
Հացը նույնպես կտրատել այնպես, որ ներքի հատվածը մնա ամբողջական։
Կարագը, սխտորը, կանաչին միախառնել։
Հացի արանքում շարել պանիրը, բեկոնը, ավելացնել կանաչիով սոուսը ու դնել ջեռոց 180 աստիճանով։





















































1
Азербайджан ждет распада Ирана через этнически-религиозные границы: «Паст»
2
Кричавший «Кочарян, преступник» был арестован спустя 7 лет по статье о пытках: «Паст»
3
Цены на нефть продолжают расти на опасениях по поводу поставок
4
Что не могут «поделить» члены ГД? «Паст»
5
«Придет время, и мы будем очень жесткими с сегодняшним руководством»: «Паст»