Օրվա բաղադրատոմս. Բեկոնով ու պանրով տաք հաց
ՖՈՏՈ
Բաղադրամասեր՝
Կլոր հաց
250 գրամ պանիր
10 գրամ համեմ
75 գրամ կարագ
2 պճեղ սխտոր
150 գրամ բեկոն
Պատրաստման եղանակ՝
Պանիրը քառակուսաձև կտրատել։
Հացը նույնպես կտրատել այնպես, որ ներքի հատվածը մնա ամբողջական։
Կարագը, սխտորը, կանաչին միախառնել։
Հացի արանքում շարել պանիրը, բեկոնը, ավելացնել կանաչիով սոուսը ու դնել ջեռոց 180 աստիճանով։





















































1
Հունիսի 17-18-ին տասնյակ հասցեներում ջուր չի լինի
2
Հունիսի 17-ին և 18-ին 24 ժամ ջուր չի լինելու
3
Դժբախտ դեպք՝ ԲԴԽ նախկին նախագահ Գագիկ Ջհանգիրյանի ընտանիքում
4
Հարյուրավոր հասցեներում գազ չի լինի՝ հունիսի 19-ին, 20-ին, 23-ին, 24-ին, 25-ին և 26-ին
5
Վանաձորում որդին մորը պատուհանից դուրս է նետել, ապա ինքն է նետվել ցած