Ծերացման գործընթացը դանդաղեցնող սննդատեսակներ
ЛАЙФՄիջին տարիքի կանայք հիմնականում նախընտրում են այնպիսի կոսմետիկ միջոցներ, որոնք երիտասարդացնող հատկություն ունեն, որոնք հարուստ են հակաօքսիդանտներով, որոնք դանդաղեցնում են մաշկի ծերացումը:
Սակայն մաշկի ծերացումը կարելի է կանխել նաև բնական ճանապարհով:

Ռուս գիտնականները որոշ հետազոտություններ են կատարել և ճաշացանկ կազմել, որն օգնում է կանգնեցնել մաշկի ծերացումը:
1. Առաջին հերթին դրանք հատապտուղներն են՝ մորի, հաղարջ, ելակ, բալ և այլն:

2. Երկրորդ տեղում բանջարեղենն է. մաշկի համար ամենաօգտակարները ծնեբեկն ու բողկն են: Իսկ օքսիդներով պակաս հարուստ բանջարեղենը հարկավոր է օգտագործել ամեն օր, որպեսզի արդյունք լինի: Այդ բանջարեղենից են սմբուկը, վարունգը, գազարը, բուլղարական պղպեղը, լոլիկը, բրոկոլին և այլն:

3. Ցանկը լրացնում են բանջարեղենի որոշ տեսակներ և հյութեր. խնձոր, կիվի, ծիրան, բանան և դեղձ, կանաչ թեյ, բանջարեղենային ու մրգային հյութեր, կարմիր չոր գինի:


Նյութը հրապարակման պատրաստեց Past.am-ը:
1
«Пашиняну осталось недолго оставаться у власти, максимум 8 месяцев»: «Паст»
2
Британские ученые разработали алмазный источник энергии, который работает 6000 лет
3
Только от самого факта интервью Нарека Карапетяна впали в шок: «Паст»
4
«Россия и Армения укрепляют стратегическое сотрудничество через новый железнодорожный маршрут»
5
Скандал вокруг Севана: почему даже сторонники Пашиняна не смогли промолчать? «Паст»



