Ծերացման գործընթացը դանդաղեցնող սննդատեսակներ
LIFEՄիջին տարիքի կանայք հիմնականում նախընտրում են այնպիսի կոսմետիկ միջոցներ, որոնք երիտասարդացնող հատկություն ունեն, որոնք հարուստ են հակաօքսիդանտներով, որոնք դանդաղեցնում են մաշկի ծերացումը:
Սակայն մաշկի ծերացումը կարելի է կանխել նաև բնական ճանապարհով:

Ռուս գիտնականները որոշ հետազոտություններ են կատարել և ճաշացանկ կազմել, որն օգնում է կանգնեցնել մաշկի ծերացումը:
1. Առաջին հերթին դրանք հատապտուղներն են՝ մորի, հաղարջ, ելակ, բալ և այլն:

2. Երկրորդ տեղում բանջարեղենն է. մաշկի համար ամենաօգտակարները ծնեբեկն ու բողկն են: Իսկ օքսիդներով պակաս հարուստ բանջարեղենը հարկավոր է օգտագործել ամեն օր, որպեսզի արդյունք լինի: Այդ բանջարեղենից են սմբուկը, վարունգը, գազարը, բուլղարական պղպեղը, լոլիկը, բրոկոլին և այլն:

3. Ցանկը լրացնում են բանջարեղենի որոշ տեսակներ և հյութեր. խնձոր, կիվի, ծիրան, բանան և դեղձ, կանաչ թեյ, բանջարեղենային ու մրգային հյութեր, կարմիր չոր գինի:


Նյութը հրապարակման պատրաստեց Past.am-ը:
1
Free Style issues Armenia’s first corporate bonds in the fashion retail sector, placed by Cube Inves...
2
Ucom and SunChild Launch the “Smart Birdwatching” Educational Program
3
From idea to implementation: Ameriabank Presents the Programs Implemented under My Ameria, My Armen...
4
Unibank Completed the Placement of Its Third Issuance of Perpetual Bonds
5
The results of the second Junius financial literacy competition have been summarized



