Հնդկական քաղցրավենիք «Լադու»
ФОТО
Բաղադրիչներ
- նուշ - 120 գր
- հնդկական ընկույզ - 120 գր
- շաքարի փոշի - 240 գր
- հիլ(кардамон) - 8 հատ
- կարագ - 400 գր
Պատրաստման եղանակ
- Կարագը մարմանդ կրակին հալեցնում ենք: Նուշն ու հնդկական ընկույզը բլենդերով մանրացնում ենք, այնուհետև տապակի մեջ (առանց բուսայուղի) տապակում:
- Վրան լցնում ենք շաքարի փոշին և մանրացրած հիլը: Ստանում ենք ալրանման զանգված: Կաթսայի մեջ լցնում ենք 2 ճ/գդ ստացված զանգվածից և 2 ճ/գդ հալեցրած կարագ և խառնում ենք:
- Այս սկզբունքով գնդիկներ ենք ձևավորում և դնում մատուցարանի մեջ:
- 2-3 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան: Մատուցելիս քաղցրավենիքի վրա շաքարի փոշի ենք ցանում:
Ստացանք շատ համեղ հնդկական քաղցրավենիք:





















































1
Азербайджан ждет распада Ирана через этнически-религиозные границы: «Паст»
2
Отвергающий Пашиняна принял участие в мероприятии «Образование -это модно», а затем избил детей член...
3
Кричавший «Кочарян, преступник» был арестован спустя 7 лет по статье о пытках: «Паст»
4
Цены на нефть продолжают расти на опасениях по поводу поставок
5
Самвел Карапетян меняет внутриполитический статус-кво Армении: «Паст»