Հնդկական քաղցրավենիք «Լադու»
ФОТО
Բաղադրիչներ
- նուշ - 120 գր
- հնդկական ընկույզ - 120 գր
- շաքարի փոշի - 240 գր
- հիլ(кардамон) - 8 հատ
- կարագ - 400 գր
Պատրաստման եղանակ
- Կարագը մարմանդ կրակին հալեցնում ենք: Նուշն ու հնդկական ընկույզը բլենդերով մանրացնում ենք, այնուհետև տապակի մեջ (առանց բուսայուղի) տապակում:
- Վրան լցնում ենք շաքարի փոշին և մանրացրած հիլը: Ստանում ենք ալրանման զանգված: Կաթսայի մեջ լցնում ենք 2 ճ/գդ ստացված զանգվածից և 2 ճ/գդ հալեցրած կարագ և խառնում ենք:
- Այս սկզբունքով գնդիկներ ենք ձևավորում և դնում մատուցարանի մեջ:
- 2-3 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան: Մատուցելիս քաղցրավենիքի վրա շաքարի փոշի ենք ցանում:
Ստացանք շատ համեղ հնդկական քաղցրավենիք:





















































1
Фанаты Дженнифер Лопес считают, что в блонде она похожа на Мадонну: первые кадры фильма «Поцелуй жен...
2
60-летний юбилей в тюрьме: Особенность «Армении во времена Никола»: «Паст»
3
Власти уходят от ответа: кто будет контролировать азербайджанский транзит? «Паст»
4
Действительно ли выборы будут очередными? «Паст»
5
То, что плохо лично для Пашиняна, может быть очень хорошо для Армении, и наоборот: «Паст»