Հնդկական քաղցրավենիք «Լադու»
ФОТОԲաղադրիչներ
- նուշ - 120 գր
- հնդկական ընկույզ - 120 գր
- շաքարի փոշի - 240 գր
- հիլ(кардамон) - 8 հատ
- կարագ - 400 գր
Պատրաստման եղանակ
- Կարագը մարմանդ կրակին հալեցնում ենք: Նուշն ու հնդկական ընկույզը բլենդերով մանրացնում ենք, այնուհետև տապակի մեջ (առանց բուսայուղի) տապակում:

- Վրան լցնում ենք շաքարի փոշին և մանրացրած հիլը: Ստանում ենք ալրանման զանգված: Կաթսայի մեջ լցնում ենք 2 ճ/գդ ստացված զանգվածից և 2 ճ/գդ հալեցրած կարագ և խառնում ենք:

- Այս սկզբունքով գնդիկներ ենք ձևավորում և դնում մատուցարանի մեջ:

- 2-3 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան: Մատուցելիս քաղցրավենիքի վրա շաքարի փոշի ենք ցանում:

Ստացանք շատ համեղ հնդկական քաղցրավենիք:
1
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
2
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
3
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
4
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»
5
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»



