Հնդկական քաղցրավենիք «Լադու»
ՖՈՏՈԲաղադրիչներ
- նուշ - 120 գր
- հնդկական ընկույզ - 120 գր
- շաքարի փոշի - 240 գր
- հիլ(кардамон) - 8 հատ
- կարագ - 400 գր
Պատրաստման եղանակ
- Կարագը մարմանդ կրակին հալեցնում ենք: Նուշն ու հնդկական ընկույզը բլենդերով մանրացնում ենք, այնուհետև տապակի մեջ (առանց բուսայուղի) տապակում:

- Վրան լցնում ենք շաքարի փոշին և մանրացրած հիլը: Ստանում ենք ալրանման զանգված: Կաթսայի մեջ լցնում ենք 2 ճ/գդ ստացված զանգվածից և 2 ճ/գդ հալեցրած կարագ և խառնում ենք:

- Այս սկզբունքով գնդիկներ ենք ձևավորում և դնում մատուցարանի մեջ:

- 2-3 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան: Մատուցելիս քաղցրավենիքի վրա շաքարի փոշի ենք ցանում:

Ստացանք շատ համեղ հնդկական քաղցրավենիք:
1
Նոր արշավ Խնայողության օրվան ընդառաջ․ IDBank
2
Հայտնաբերվել է հինգ տարեկան աղջկա դիակ․ մայրը գլխավոր կասկածյալն է
3
Մինչև 6 տարեկան երեխաներին տրամադրվող աջակցության ծրագիրը կդառնա մշտական նպաստ
4
Ավտոբուսի վարորդը թոշակառու կնոջը «դուրս է շպրտել» ՝ հրաժարվելով նրան անվճար տեղափոխել. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
5
Վթար է. նոյեմբերի 5-ին, 6-ին, 7-ին ջուր չի լինելու



