15.8 տոկոսանոց աճ` մակարոնեղենի արտադրությունում
БЛОГՄանե Զաքարյանը ֆեյսբուքյան իր էջում գրում է.
Տեղական արտադրությունը զարգացնելու արդյունքում լուծվում են մի շարք խնդիրներ: Դրանցից կարելի է առանձնացնել արտահանման ծավալների հնարավոր աճը, տեղական շուկայում մրցակցության բարձրացումը, ինչը հանգեցնում է գնանկման և որակի բարձրացման, ինչպես նաև աշխատատեղերի ավելացումը, որը շատ կարևոր է Հայաստանի համար:
Փոքր շուկա ունեցող մեր երկրում վերջին մեկ տարվա ընթացքում արձանագրվել է արտադրության աճ մի շարք ուղղություններով: Մոտ 30.3 տոկոսով աճել է պահածոների արտադրությունը, 0.1 տոկոսով ավելացել է հրուշակեղենինը, իսկ մակարոնեղենի դրական ցուցանիշը կազմել է 15.8 տոկոս: Վերջինի արտադրության ծավալները տոննայի արտահայտմամբ կազմել է 16 հազար 247.3:
1
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
2
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
3
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
4
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»
5
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»



