15.8 տոկոսանոց աճ` մակարոնեղենի արտադրությունում
BLOGՄանե Զաքարյանը ֆեյսբուքյան իր էջում գրում է.
Տեղական արտադրությունը զարգացնելու արդյունքում լուծվում են մի շարք խնդիրներ: Դրանցից կարելի է առանձնացնել արտահանման ծավալների հնարավոր աճը, տեղական շուկայում մրցակցության բարձրացումը, ինչը հանգեցնում է գնանկման և որակի բարձրացման, ինչպես նաև աշխատատեղերի ավելացումը, որը շատ կարևոր է Հայաստանի համար:
Փոքր շուկա ունեցող մեր երկրում վերջին մեկ տարվա ընթացքում արձանագրվել է արտադրության աճ մի շարք ուղղություններով: Մոտ 30.3 տոկոսով աճել է պահածոների արտադրությունը, 0.1 տոկոսով ավելացել է հրուշակեղենինը, իսկ մակարոնեղենի դրական ցուցանիշը կազմել է 15.8 տոկոս: Վերջինի արտադրության ծավալները տոննայի արտահայտմամբ կազմել է 16 հազար 247.3:
1
Young Musician from the “Born in Artsakh” Program, Arsen Safaryan, Performed at the Anniversary Conc...
2
Arman Vardanyan, the leader of the «Unity» movement, participated in an event dedicated to Armenia’s...
3
Compelling Business Loan Offer from AraratBank: JOIN US
4
AraratBank and Théâtron Festival Bring Smiles to Little Ones
5
Opportunities and Prospects for Cooperation Between Business and the Banking System in Syunik Region...



