15.8 տոկոսանոց աճ` մակարոնեղենի արտադրությունում
BLOGՄանե Զաքարյանը ֆեյսբուքյան իր էջում գրում է.
Տեղական արտադրությունը զարգացնելու արդյունքում լուծվում են մի շարք խնդիրներ: Դրանցից կարելի է առանձնացնել արտահանման ծավալների հնարավոր աճը, տեղական շուկայում մրցակցության բարձրացումը, ինչը հանգեցնում է գնանկման և որակի բարձրացման, ինչպես նաև աշխատատեղերի ավելացումը, որը շատ կարևոր է Հայաստանի համար:
Փոքր շուկա ունեցող մեր երկրում վերջին մեկ տարվա ընթացքում արձանագրվել է արտադրության աճ մի շարք ուղղություններով: Մոտ 30.3 տոկոսով աճել է պահածոների արտադրությունը, 0.1 տոկոսով ավելացել է հրուշակեղենինը, իսկ մակարոնեղենի դրական ցուցանիշը կազմել է 15.8 տոկոս: Վերջինի արտադրության ծավալները տոննայի արտահայտմամբ կազմել է 16 հազար 247.3:
1
Widest 5G Coverage, the Launch of the Uplay Platform, and the Integration of Cerillion: Ucom Summari...
2
Ucom and SunChild Launch the “Smart Birdwatching” Educational Program
3
From idea to implementation: Ameriabank Presents the Programs Implemented under My Ameria, My Armen...
4
Welcome to the ID booth: Big Christmas Market
5
AraratBank Supports Digitization of "Karin" Scientific Center Archive



