Տոնական բաղադրատոմս. Կարկանդակ «Վարդ»
ФОТОԲաղադրամասեր՝
650 գրամ շերտավոր խմոր
1 բաժակ բրինձ
1 տուփ պահածոյացված ձուկ
1 հատ սոխ
200 գրամ պանիր
Աղ
Պղպեղ
70 գրամ պարմեզան
4 հատ գազար
2 հատ դդմիկ
1 հատ վարունգ
1 հատ սմբուկ
Պատրաստման եղանակ՝
Բրինձը խաշել։

Ջեռոցի ամանը պատել բուսայուղով, դնել խմորը։ 180 աստիճանով դնել ջեռոց 15 րոպե։

Հետո հանել ջեռոցից։

Ձուկը, համեմունքները, պանիրը, սոխը միախառնել, ավելացնել բրնձին։

Ավելացնել կանաչի՝ ըստ ճաշակի։ Բրնձի միջուկը լցնել խմորի մեջ։


Բանջարեղենը բարակ քերել, փաթաթել, որ վարդի տեսք ստանան։

Շարել բրնձի վրա, պատել ձեթով, դնել ջեռոց 170 աստիճանով 45 րոպե։



1
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
2
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»
3
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
4
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
5
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»



