Տապակած շամպինյոն թթվասերի սոուսով. բաղադրատոմս
ФОТОՏապակած սունկն ամենահամեղ ուտեստներից մեկն է: Այն կարելի է համադրել գինու հետ և մատուցել ռոմանտիկ ընթրիքների ժամանակ: Այս բաղադրատոմսը դուր կգա ձեր ընտանիքի անդամներին և ընկերներին:
Շամպինյոն- 500գր
Թթվասեր- 200գր
Կակաչի սերմեր- 3ճ գդալ
Աղ
Բիբար
Ձիթապտղի յուղ
Շամպինյոնները կտրատել

Ձիթապտղի յուղով տապակել 10 րոպե, աղ ու բիբար ավելացնել

Ավելացնել թթվասերն ու խառնել

Ավելացնել կակաչի սերմերը, տապակել ևս 5-7 րոպե

Բարի ախորժակ

Աղբյուրը՝ say7.info
1
«Пашиняну осталось недолго оставаться у власти, максимум 8 месяцев»: «Паст»
2
Британские ученые разработали алмазный источник энергии, который работает 6000 лет
3
Только от самого факта интервью Нарека Карапетяна впали в шок: «Паст»
4
«Россия и Армения укрепляют стратегическое сотрудничество через новый железнодорожный маршрут»
5
Скандал вокруг Севана: почему даже сторонники Пашиняна не смогли промолчать? «Паст»



