Տապակած շամպինյոն թթվասերի սոուսով. բաղադրատոմս
ՖՈՏՈ
Տապակած սունկն ամենահամեղ ուտեստներից մեկն է: Այն կարելի է համադրել գինու հետ և մատուցել ռոմանտիկ ընթրիքների ժամանակ: Այս բաղադրատոմսը դուր կգա ձեր ընտանիքի անդամներին և ընկերներին:
Շամպինյոն- 500գր
Թթվասեր- 200գր
Կակաչի սերմեր- 3ճ գդալ
Աղ
Բիբար
Ձիթապտղի յուղ
Շամպինյոնները կտրատել
Ձիթապտղի յուղով տապակել 10 րոպե, աղ ու բիբար ավելացնել
Ավելացնել թթվասերն ու խառնել
Ավելացնել կակաչի սերմերը, տապակել ևս 5-7 րոպե
Բարի ախորժակ
Աղբյուրը՝ say7.info




















































